Tijd voor iets moois....

Inspirerende en unieke vergaderlocatie in `De Drye Coninghen`


Welkom in deze bijzondere vergaderruimte in het prachtige rijksmonument en galerie "De Drye Coninghen".

Een bijzondere ontmoetingsplek en inspirerende vergader-en brainstormlocatie voor professionals en teams tot 6 personen. Zeer geschikt voor workshops, lezingen en als flexwerk-locatie.

Deze vergaderruimte en galerie zijn gehuisvest in een 500 jaar oud monumentaal pand in het historische en pittoreske centrum van het kleine stadje Oudewater, midden in het Groene Hart. 

De galerie "De Drye Coninghen" is een intieme en laagdrempelige galerie met een steeds wisselend aanbod van kunst. Er worden schilderijen, fotokunst en keramisch werk geexposeerd en is daarmee tegelijkertijd de uitgelezen plek om met je klant, met je team of met een klein groepje mensen "out of the box" te denken, wellicht tot nieuwe inzichten te komen en bij elkaar zijn in een kunstzinnige omgeving kan leiden tot meer creatieve denkprocessen. 

Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig. 

Het is tevens een serene en intieme vergaderplek, met mooie stadstuin, waar persoonlijke aandacht en een warme sfeer hoog in het vaandel staan. Ik, Katja, eigenaresse van de galerie en gastvrouw van de locatie heeft meer dan 30 jaar hospitality-ervaring als stewardess en heeft daardoor ook ervaring op het gebied van teamwork, interpersoonlijke sensitiviteit en communicatie, met veel reisverhalen, is zelf ook kunstenares, dus bekend met creatieve processen. 

Voor informatie kunt u me direct benaderen, maar u kunt ook via de site wemeet.nl informatie opvragen en boeken.

Ik heet u graag van harte welkom!