Tijd voor iets moois....

Welkom in Galerie De Drye Coninghen! 

K&K

Binnenkort in de galerie! Duo-expositie van vader Koos en dochter Katja! 

Hoe heeft Koos Katja geïnspireerd? Heeft Katja vader Koos geïnspireerd? En op welke manier? Wat kunnen we daarvan zichtbaar maken? Inspireer je elkaar op vorm, kleur, lijnen en/of compositie? Waaraan herkennen we de overeenkomsten, maar ook, zijn er juist veel tegenstellingen te ontdekken? Wat zien we bij elkaar?Hoe kijken we naar elkaars werk? Hoe kijken wij door onze eigen brillen vanuit ons gezin en de altijd aanwezige kunst naar alle kunst om ons heen? 

Vele vragen waarmee we naar onze werken gaan kijken en een expositie gaan samenstellen waarin we zoeken naar duidelijke overeenkomsten en/of verschillen.

Een mooie weg voor ons beiden én een unieke tentoonstelling!

Binnenkort meer info over de opening van de expo! 

Liefs,

Katja


Uiteraard zijn er ook de schilderijen van Jacques Turk, Tineke Hoepman, Hans Dronkert, Ria Blom, Wim Stok en het kleine abstracte schilderwerk van Loes van de Ridder! Er is ook nieuw werk van mezelf en er zijn mooie cadeaus (kandelaars, schalen) ....kortom....ik heet je heel graag van harte welkom!!
Informatie over het huidige aanbod in de galerie vindt u op de pagina “Expositie”!

De openingstijden van de galerie zijn wisselend, op FB en Instagram kunt u me volgen en vindt u de aankondigingen voor opening, uiteraard ben ik ook op afspraak open! U kunt me appen, mailen of bellen voor een vrijblijvende afspraak. Ik heet u graag van harte welkom!

Instagram: #galeriededryeconinghen

Facebook: Galerie De Drye Coninghen

Wilt u graag in een inspirerende en rustige omgeving vergaderen of klanten spreken, kunt u info vinden op de pagina “Inspirerend uniek”! Uiteraard nemen wij de adviezen van het RIVM in acht.