Tijd voor iets moois....

Welkom in Galerie De Drye Coninghen!


Even binnenwandelen en rustig kijken naar schilderijen, foto's, mooie objecten, leuke en bijzondere dingen? Gewoon even genieten van iets moois? Geïnteresseerd in het verhaal achter een kunstwerk of foto of het verhaal van de kunstenaar? Geïnspireerd of zelfs geraakt willen worden? Bent u op zoek naar een kunstwerk? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Zoekt u een bijzondere ruimte om een lezing of workshop te geven of een bijzondere vergadering te organiseren? De galerie in ons prachtige monumentale pand leent zich uitstekend hiervoor. Meer informatie over het huren van de galerie vindt u onder "Inspirerend Uniek".

Vanaf 25 januari kunt u de indrukwekkende schilderijen van Jacques Turk bewonderen in de galerie. Meer info over de expositie van Jacques Turk op de pagina "expositie"!

In verband met het Corona-virus is de galerie gesloten. Uiteraard kunt u aanbellen en me bellen/appen of mailen voor een afspraak. Ik laat u graag de galerie zien, waarbij ik de 1,5 m afstand zal bewaren. 

Via Fb en Instagram, #galeriededryeconinghen, kunt u meegenieten van het kunst-aanbod van de galerie en kunt u ook kunst bestellen. Ik kom het werk van uw keuze in overleg graag bij u brengen (afhankelijk van de afstand) of ik stuur het op (bij kleiner werk), prijs is exclusief portokosten. 

We hebben uiteraard ook nog steeds het keramische werk van Heleen van Ulden, de schilderijen van Tineke Hoepman, de monumentale kettingen van Hettie van Wijk van Wijngaarden en werk van mijzelf in de galerie. Katja van den Nieuwendijk

06-30388056