Tijd voor iets moois....

Welkom in Galerie De Drye Coninghen!


Even binnenwandelen en rustig kijken naar schilderijen, foto's, mooie objecten, leuke en bijzondere dingen? Gewoon even genieten van iets moois? Geïnteresseerd in het verhaal achter een kunstwerk of foto of het verhaal van de kunstenaar? Geïnspireerd of zelfs geraakt willen worden? Bent u op zoek naar een kunstwerk? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Zoekt u een bijzondere ruimte om een lezing of workshop te geven of een bijzondere vergadering te organiseren? De galerie in ons prachtige monumentale pand leent zich uitstekend hiervoor. Meer informatie over het huren van de galerie vindt u onder "Inspirerend Uniek".

Vanaf 25 januari kunt u de indrukwekkende schilderijen van Jacques Turk bewonderen in de galerie. Meer info over de expositie van Jacques Turk op de pagina "expositie"!

We hebben uiteraard ook nog steeds het keramische werk van Heleen van Ulden, de schilderijen van Tineke Hoepman en de monumentale kettingen van Hettie van Wijk van Wijngaarden in de galerie. 

Loop eens langs (we zijn de as weken wisselend open, zondag 23 februari van 1400-1700 uur en woensdag 26 februari van 1000-1600 uur), aanbellen mag of bel/app even voor een afspraak!


Katja van den Nieuwendijk

06-30388056