Tijd voor iets moois....

Welkom in Galerie De Drye Coninghen! 

Openingstijden:

Woensdag 1 november 1100-1600 uur

Vrijdag 3 november 1100-1600 uur

Zaterdag 4 november 1100-1500 uur

Zondag 12 november 1200-1600 uur

Woensdag 15 november 1100-1600 uur

En natuurlijk vrijblijvend op afspraak!


Lieve allemaal,

In de galerie kun je nu genieten van het abstracte werk van Christiaan van Ruyven. Christiaan heeft een heel eigen kleurrijke, fictieve wereld gecreërd, met name geïnspireerd op de natuur, waarbij je als kijker verleidt en uitgedaagd wordt tot het goed kijken en echt ervaren van zijn schilderijen. 

Nog steeds in de galerie te bekijken zijn de werken van Ruth Korthof; super originele wand- en andere objecten gemaakt met oa handbeschilderde Delftsblauwe scherven en andere objecten, verwerkt met epoxy en in een steeds verrassende vorm "gegoten" met een uitermate Hollands tintje.

Ik ben ook vereerd te vermelden dat ik een aantal werken van Elly Dijkshoorn in de galerie mag exposeren. Haar verfijnde, zachte, uit verschillende lagen bestaande, bewerkt met antieke foto's, stukjes behang, stukjes stof, maar tegelijkertijd stoere werken zijn een verrassing in de galerie!

Hopelijk tot binnenkort!

Liefs,

Katja

@galeriededryeconinghen

@artbykat.22

Wilt u de galerie bezoeken buiten de openingstijden, dan kunt u me appen, mailen of bellen voor een vrijblijvende afspraak!

Instagram: @galeriededryeconinghen

Facebook: Galerie De Drye Coninghen

Wilt u graag in een inspirerende en rustige omgeving vergaderen of klanten spreken, kunt u info vinden op de pagina “Inspirerend uniek”. U kunt de galerie-ruimte boeken via wemeet.nl!