Tijd voor iets moois....

Welkom in Galerie De Drye Coninghen!


Even binnenwandelen en rustig kijken naar schilderijen, foto's, mooie objecten, leuke en bijzondere dingen?

Gewoon even genieten van iets moois? Geïnteresseerd in het verhaal achter een kunstwerk of foto of het verhaal van de kunstenaar? Geïnspireerd of zelfs geraakt willen worden? Bent u op zoek naar een kunstwerk? Ik schilder ook in opdracht! 


Zoekt u een bijzondere ruimte om een lezing of workshop te geven of een bijzondere vergadering te organiseren? De galerie in ons prachtige monumentale pand leent zich uitstekend hiervoor. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze pagina "Inspirerend uniek!".


Tot 23 januari as kunt u nog het verbeeldingsrijk en soms feeërieke fotowerk van fotokunstenaar Rob de Heer te komen bekijken. 


Zaterdag 18 januari kunt u vanaf 1400 uur genieten van een zeer bijzonder piano concert van Theo Berben en zijn zoon Jasper Berben. Theo zal een door hemzelf geschreven pianostuk laten horen onder de naam "De Drye Coninghen". Daarnaast zal hij stukken spelen van oa Bach en een speciale Quatre-mains met zijn zoon Jasper. 

Meer info over de expositie van Rob op de pagina "expositie"!

Vanaf zondag 3 november exposeren we ook het keramische werk van Heleen van Ulden. Heleen is een beeldend kunstenares, toegespitst op keramiek. Ze maakt unieke figuratieve beelden en ze combineert het keramiek met natuurlijke materialen, zoals bijv hout, bast, veren, hoorns en huid.

Ook is er vanaf deze zondag nieuw werk van mijzelf te zien. 

Al met al hopen we u binnenkort te mogen verwelkomen om u al dit moois te mogen laten zien. 

 We hebben uiteraard ook nog steeds het werk van Tineke Hoepman en de monumentale kettingen van Hettie van Wijk van Wijngaarden in de galerie. Loop eens langs, aanbellen mag of bel/app even voor een afspraak!


Katja van den Nieuwendijk

06-30388056