Tijd voor iets moois....

Mijn droom is een galerie met wijd open deuren. Een galerie waar u zomaar even binnenloopt en waar u kunt kijken naar een wisselend aanbod aan schilderijen, foto's, objecten en andere mooie dingen. Ik voel me trots en vereerd dat ik samen met Eimerd en de kinderen in dit 500-jaar oude huis met zoveel geschiedenis mag wonen en wil onze plek met u delen op deze speciale manier.

Ik ben opgegroeid in een huis vol design, met twee kunstenaars, mijn vader Koos en mijn broer Pepijn, voor wie ik veel bewondering heb en die me inspireren. Ook raak ik geïnspireerd door mijn moeder Graddie, die ongelooflijk veel gevoel heeft voor schoonheid, kleur en creativiteit in het algemeen en zoveel kan, vaak onopgemerkt. Daarbij inspireren mijn reizen als stewardess me zeer. Ik geniet van alles wat ik onderweg meemaak en ervaar. De mensen, de ontmoetingen, de culturen, de steden, de natuur, de kunst.....het is een constante mix van inspiratie en verwondering.

Voor mijzelf is schilderen en creëren een passie, een enorme energie-boost en een groot geluk! In  mijn kunst gebruik ik heldere en vrolijke kleuren, omdat ik graag positiviteit wil uitstralen. Ik hoop schilderijen te maken waar je graag naar kijkt, waar je gewoonweg blij van wordt en die je inspireren. 

Als ik schilder laat ik mijn innerlijke grenzen los, laat ik mijn idee over wat goed is of slecht, wat mooi is of niet, los en laat ik mijn emoties los. Ik ga op in het proces met de verf en het doek. En als ik meemaak wat er gebeurt op het doek, word ik blij, blij met het soms onverwachtse en blij met wat ik nog kan veranderen en vervolmaken. Genietend van wat er ontstaat.....