Tijd voor iets moois....

Zaterdag 14 april jl. heeft de galerie "De Drye Coninghen" de deuren geopend!  

Zondag 16 juni as zullen wij tussen 1300-1600 uur de expositie openen met het Fine Art Photography werk van Jacqueline van den Heuvel. Jacqueline zal ook aanwezig zijn om u te vertellen over haar werk.

Jacqueline is een gepassioneerd fotografe, gespecialiseerd in (reportage)fotografie en portretten. Geïnteresseerd in mensen, in verhalen en dromen, maar ook in de samenleving waarin zij leven. 

Fotografie is voor haar niet slechts een druk op de knop: het is de interactie tussen het onderwerp en de fotograaf die het beeld maakt. Deze interactie fascineert Jacqueline en dat zie je terug in haar werk.

Naast werk in opdracht maakt Jacqueline ook graag vrij werk in de vorm van uit het leven gegrepen series zoals "Wonen in een woongemeenschap" en "Eilandbewoners", beiden gepubliceerd in het NRC.

Op pad met haar camera komt Jacqueline vaak zoveel moois tegen dat zij het gewoon niet kan laten om even te stoppen om die ene boom in de mist te fotograferen, een distel mee naar huis te nemen of de pracht van de passiebloem vast te leggen. Dit doet zij op geheel eigen wijze........

Jacqueline werkt oa voor: UNICEF/HUMAN Magazine/Leprastichting/Recreatieschap Spaarnwoude/Stichting Aanpak Overlast Amsterdam (SAOA)/Recreatie Noord-Holland/Wandelnetwerk Noord-Holland/ARUP/Bake for Life/Spaarnwoude geeft energie

Ik kijk er erg naar uit u te verwelkomen. 

De galerie zal wisselend open zijn. Als u een kijkje wilt komen nemen of u staat voor een dichte deur, kunt u altijd contact met me opnemen voor een afspraak of gewoon aanbellen.